diumenge, 22 de febrer del 2015

Restaurant Guilleumes

Hola!
No només cuino sino que quan puc m'encanta disfrutar de la bona cuina!
Recentment he tingut la sort de poder fer alguns apats en restaurants del Bages i volia començar per explicar-vos l'experiencia en el del meu poble! (és just escombrar cap a casa oi?)

A Monistrol tenim molts restaurants bonissims,la veritat és que m'agraden tots però l'ultim que hem anat és aquest.
Vam demanar el menú setmanal i això es el que vam menjar:

Jo vaig menjarme els esparrecs verds amb formatge de cabra i mel i el bacalla amb all-i-oli gratinat acompanyat d'unes patates xip casolanes que estaven molt molt cruixents.
Un sopar dels que a mi m'agraden,ple de sabor,tot al seu punt, sense recarregar-me,sense atiporrar-me i sense quedar-me amb gana (que ara hi ha llocs tant pijos que et quedes amb gana!!)




El Roger (el meu xicot) de primer es va demanar els tallarines verds amb samfaina i allioli negat,que vol dir com tallat però expressament.  Ell no és un gran fan de la samfaina i li va encantar el plat aixi que sense dubte estava bo!
De segon va menjar el bacallà igual que jo aixi que no us ho torno a explicar.

Dels postres no tinc foto perque no van durar tant! Era un postre d'aquells que porten xocolata calenta i que feia una olor que era impossible resistir-se i tots dos vam començar-lo sense pensar en la foto

Us deixo la seva pagina web perque pogueu veure el menú i el que ofereixen.
http://www.guilleumes.com

Quan pujeu a Montserrat us recomano que pareu en alguns dels restaurants, de preu estan tots molt bé i crec que hi ha menús per tots els gustos. Al Guilleumes trobareu una cuina que està al dia i que aposta molt pels productes de la terra i la cuina catalana.




1 comentari:

  1. Felicidades eres la ganadora de unos de los tintes que he sorteado en mi blog.
    Te he enviado un correo para que uses urgentemente hoy el código.
    Besos.
    .

    ResponElimina